Om Kristin

Säger alltid att jag vill få alla jag möter att känna sig sedda och respekterade man lever bara en gång, då kan jag åtminstone ha gjort mitt bästa!

Jag kommer från Järfälla från början, flyttade till Mjölby när jag var 16 år fick en häst på landet, pluggade omvårdnad och bodde där i 9 år.

I nästan hela mitt liv har jag drömt om att få bli författare, läkare eller brandman. Jag har haft ett mycket stort intresse för människor och velat göra något bra för andra. En dagdrömmare som alltid velat göra något större och mer meningsfullt.

Djupa frågor har alltid funnits i mina tankar, vad är meningen med livet?, varför ser världen ut så här? jag vill prestera!, Kanske för att jag haft stora motgångar i livet. Samtidigt som jag kämpat men mina motgångar har de också gett mig en otrolig styrka och ödmjukhet som jag är otroligt tacksam för.

På den här bloggen kommer jag att dela med mig av mina innersta tankar framförallt om våld i nära relation, jag kommer att uppmärksamma våld mot kvinnor och barn.

jag kommer även dela med mig av min nyfikenhet till livet så som träning,hälsa, mental inställning och vägen till egen utveckling och mycket mer.

Livet bli vad man gör det till, man väljer om motgångarna ska sänka en eller inte.