Jag kommer aldrig att förlora min röst!

Jag brinner för människor, jag brinner även för oss kvinnor och barn! Varför är det så? joo, jag har alltid velat hjälpa till ända sen jag var liten, att göra något för någon annan ger mig mer än något annat. Ämnen jag kommer att skriva mycket om på denna blogg är om våld mot kvinnor och barn, även från mina egna erfarenheter, mina innersta tankar om att se på men också att vara mitt i det och vad gör det med en?

Jag tycker det är ett viktigt ämne som inte så många pratar om och någonstans på vägen fick jag nog, nu ska vi börja prata och säga stopp långt innan det är försent. Vi ska uppmärksamma våld mot kvinnor och barn och ge varandra styrka.

Vad menar jag med försent då? jo när du är tillsammans med en människa som förändrar dig till det sämre! försämrar något som du kommer att vara tvungen att försöka bygga upp igen, kan man bygga upp allt igen?

Kan jag hjälpa en person genom denna blogg så har jag nått mitt mål. Ingen ska bli utsatt för våld! och ingen ska behöva bära på det helt själv utan att få hjälp.

Jag kommer även att skriva om mitt största intresse mental inställning. Träning i vardagen är något jag försöker komma tillbaka till hela tiden men ofta blir det några avbrott 🙂 så det ska jag försöka få en stabilitet på igen, den resan ska jag med dela med mig av, kanske är det någon som har samma problem med långa uppehåll från träningen,då livet liksom kommer mellan, då kan vi stötta varann i det med.

Jag är otroligt tacksam över det mest men mest över livet.

Tacksamhet, ödmjukhet och att ge gör mig lyckligare. Livet är spännande när man öppnar upp ögonen och ser alla möjligheter. Jag kommer att utforska mindfulness , träning, mentalinställning, mat, sömn,hälsa,tro, traditioner, jag är så nyfiken på vägen till egen utveckling och livet följ mig gärna <3

Rösten kommer ingen att kunna ta ifrån dig makt är att prata!!!!!!!