Vad händer med barnen som ingen lyssnar på?

Får de ptsd symtom, blir de deprimerade, överlever de med ärrade själar för vilket barn orkar leva i våld, bli förnedrad dagligen, bli utsatt för psykisk misshandel och fysiskt våld?

Från en mamma och hennes dotter: flickan går idag i skolan sen något år:  Flickan har berättat sen hon var liten att pappa utsätter henne för både fysisk och psykiskt våld hon har berättat för fröken i förskolan då var hon 4 år, hon berättar att pappa gör mig illa han slåss, han brukar skrämma mig och berättar mycket detaljerat vad hon blivit utsatt för, hon har blivit knuffad, skrämd på mycket hemska sätt när hon ska sova, blivit instängd i mörkt rum och då har pappa sagt att zombisarna ska äta upp henne, istället för en god natt saga berättade pappa att om du inte somnar nu kommer zombisarna att äta upp dig och då kommer pappa att åka iväg, han har lyft dottern i håret medans han gått upp för trappan, han har skakat, nypt, dragit bort hår av huvudet av ilska, han har även sagt till henne när hon gick på dagis att hon får ej berätta något för någon om vad som händer hemma hos pappa för då hanar han i fängelse, han har sagt att hon ej får gråta, att hon är tjock, att hon är dum i huvudet och att han vill lämna bort henne på barnhem så att hon ej får träffa varken mamma eller pappa, han sa till henne att hon är ett psyko som måste åka till ett sjukhus och röntga hennes sjuka hjärna detta är bara en liten del av vad flickan gått igenom i alla år, hon uttryckte sig att hon hellre dör än att åka hem till pappa, förskolan gör då en anmälan. skolan gör även anmälningar många år senare

Anmälan kommer till socialen, det kommer in 5 anmälningar till från förskolan inom några år vissa med kort varsel. socialen Har samtal med barnen som tycker att detta är jätte jobbigt, i dessa samtal är barnen mycket tydliga att de är rädda för sin pappa, de får peka på björnbilder som beskriver känslor barnen får frågan att peka på dessa bilder en som beskriver mamma en som beskriver pappa osv pappan fick björnen som är argast, den som visar tänder och är ilsken, den är som pappa. barnen berättar även att de är rädda för pappan under ett flertal gånger, de säger att de inte vill vara där för att han slåss då frågar socialen vart slåss han? hon svarar: på mig, på min kropp och han gör så här och så fortsätter barnen att beskriva övergreppen. Vad gör socialen jo de säger att de ska säga till pappa så att allt kan bli bra och så gör de inte mer. Detta fall har hållt på i många år, ingen lyssnar på barnen, de har kommit in fler anmälningar även från skolan, socialen har fått samtal från skolan att barnen bör tas på allvar, men socialen tror att barnen kanske har fått de nya rutinerna hemma hos pappan som gjort att barnen missförstått situationen.

Dessa barn blev även nekade vård under många år av pappan, de fick inte gå och prata med någon. Allt fortsatte, anmälningar fortsätter inkomma från skola, sjukvård men socialen anser att de inte kan göra mer för dessa barn eftersom att det finns 4 tidigare utredningar och de kan inte se att det brister någonstans, de påpekade dock att mamman hade stor oro.

Socialen förseslog efter många samtal under den sista utredningen då barnen är många år äldre och nu går i skolan att de blivit utsatta för våld, att barnrn kanske kunde börja i ridskola hos pappan!!!!!!!!!!

vad gör ni på socialen?

Jag förstår att det är mycket att stå i men varför blundar man för barnen, jag som inte har utbildning inom detta område hade tagit det på störta allvar eftersom att barn är så otroligt trogna sina föräldrar så om ett barn börjar prata, visar tecken på ett dåligt mående, får symtom på stressreaktion då är det allvarligt!!!!!!

LYSSNA PÅ BARNEN!!!!!!!

Hur tror du ett barn mår som lever i våld? Hur tror du mammorna mår som har barn som utsätts för våld? mammorna som kämpar och gör allt i sin makt för att barnen ska få vara i trygghet?