Vilka sviker barnen?

Barnens rätt borde vara att få vara barn…….

Barn idag sitter i skolan och bär på en mörk hemlighet som inte heller alltid förblir en hemlighet, ett barn står alltid upp för sina föräldrar, de älskar dem mot alla odds oavsett om de bli illa behandlade eller inte. Ibland tar de sig modet att berätta den dagen de inte orkar bära på den mörka hemligheten längre för fröken att föräldern är dum och berättar vad som hänt under lovet, igår kväll eller i helgen. Vi har fantastiska pedagoger, fröknar som lyssnar, de gör vad de ska och gör anmälan

Socialen tar emot anmälan och vad händer där? Ska det behöva hänga på vad de som är utsatta får för handläggare? Eller på vad föräldrarna har för arbete eller äger? Eller avgörs samtalen som de har med förövaren?

Idag blir barn utsatta för både psykisk misshandel och fysisk misshandel, det finns barn därute som pratat med föräldrar,förskola,skola, polis, social men ändå är det ingen som skyddar barnen!!!!!! Är det lagen som brister?

Vart tog mänskligheten vägen?

Du som pedagog skulle du skicka iväg barnen till en berusad förälder? Jag gissar att svaret är NEJ, MEN Hur agerar du som lärare/Pedagog om barnen uttrycker en rädsla för föräldern som ska hämta?

Ett ämne som borde diskuteras oftare STOPPA VÅLDET NU!!!!!!!!